Deze collegereeks bestaat uit zes colleges, gegeven op: 24 maart, 31 maart, 7 april, 14 april, 21 april en 28 april 2021. 

De colleges starten om 16.00 uur en eindigen omstreeks 19.00 uur. De colleges zijn zowel klassikaal als digitaal te volgen.

*Ons aanbod om de collegereeks zowel fysiek als online te kunnen volgen, is onder voorbehoud van voldoende deelname.  

Volg je de colleges op locatie, dan ben je vanaf 15.30 uur welkom voor de ontvangst met koffie of thee. Ieder college is inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin je een maaltijd krijgt aangeboden.

Voor wie?

Deze collegereeks is bedoeld voor supply chain managers, logistiek managers of managers die logistiek of supply chain taken in hun portefeuille hebben en op zoek zijn naar een stuk verdieping en kennis uitbreiding. Ook is deze collegereeks interessant voor logistiek managers die een cruciale rol vervullen bij de realisatie van strategische doelstellingen in hun organisatie en voor vakdocenten Logistiek van HBO en universitaire opleidingen.

Maatregelen coronavirus

De maatregelen die Logistiek Academy neemt om een veilige leeromgeving te creëren vind je hier.

Deelnametarief klassikaal deelnemen

  • Het reguliere tarief voor deelname is € 1.995 exclusief btw.
  • Het actietarief is € 1.795 exclusief btw.
  • Alumni van Logistiek Academy betalen € 1.695 exclusief btw.
  • Twee of meer personen van 1 organisatie betalen € 1.695 exclusief btw.
  • Abonnees van Logistiek.nl betalen € 1.695 exclusief btw.

Deelnametarief digitaal deelnemen

  • Regulier tarief € 1.995 exclusief btw. + gratis collega.

Certificaat

Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat van Logistiek Academy.

Annuleren

Tot vier weken voor aanvang van de collegereeks kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van de collegereeks ben je 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van de collegereeks ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Je plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. 

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. 

Locatie

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Amersfoortsestraat 20

3769 AS Soesterberg

www.kontaktderkontinenten.nl

Logistiek Academy

Deze collegereeks is ontwikkeld door Logistiek Academy.

Logistiek Academy is dé executive opleider voor logistiek en supply chain werkend Nederland. Logistiek Academy ontwikkelt programma’s speciaal voor logistiek en supply chain managers die een cruciale rol vervullen bij het realiseren van strategische doelstellingen in hun organisatie. Voor professionals die willen bijblijven en voorop lopen.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Een week voor aanvang van de dag sturen wij je nog een keer de bevestiging per e-mail, inclusief praktische informatie.